Skaffa Google TV i 4K med sticka från Realme

Från sajten:
image

Förra året lanserades Chromecast with Google TV som genast blev populär. Officiellt har den inte lanserats i Sverige men finns att köpa via olika återförsäljare.

Någon konkurrerande produkt har inte funnits med inbyggd Google TV vilket Realme nu ska ändra på. I nästa vecka, den 13 oktober ska de lansera sin nya tv-sticka vid namn Realme 4K Smart Google TV Stick. Som namnet antyder så är det en sticka du stoppar in i din tv och därefter kan du njuta av olika strömmande tjänsters utbud på ett enkelt sätt. En enklare väg att få till en smartare tv om man inte vill köpa en ny.

realme 4K Smart Google TV Stick

Förutom möjlighet till 4K-upplösning finns även inbyggd Google Assistent vilket innebär röststyrning av funktionerna i Google TV. Den stora skillnaden här jämfört med andra tv-stickor från t ex Xiaomi är att denna har Google TV och inte Android TV.

Enligt förhandsuppgifterna stöder den HDMI 2.1, HDR10+ och 4Kp60. Från deras teasersida framgår även stöd för Netflix och Prime Video. Huruvida den dyker upp till försäljning här i Sverige återstår att se.

Källa: 9To5Google

1 gillning