Sjukaste grejen: Ljudet flyttar sig i mina Airpods

Detta problem började idag, och beter sig som följer:
Jag är ute på promenad med hunden.
Efter några minuter så märker jag hur ljudet mer och mer flyttar sig till vänster. Efter ca 5 minuter är i princip allt ljud i vänstra örat och väldigt lite kvar i högra.

Gäller både musik, podcast och ljudbok.

Lurarna nollställer sig om man tar ut dem eller stänger av/på Bluetooth. Då är allt ljud korrekt igen, men efter några minuter har det flyttat sig.

Jag provade att flytta telefonen från vänster till höger ficka i byxorna (tänker mig nåt Spatial Audio-relaterat), men det var exakt samma problem. Provade att vicka huvudet fram och tillbaka, ingen skillnad.

Har suttit med lurarna på mig still nu en stund, och då uppstår inte detta beteende.

Har inte gjort några uppdateringar, resets eller något annat, och lyssnar på lurarna varje dag när jag är ute med hunden, och det var inte så här i går.

WTF!? :crazy_face::joy:

Och bara för att utesluta: Du har inte rökt något lite mer "okonventionellt" under eller i direkt anslutning till promenaden?

:crazy_face:

Jag skulle prova att stänga av rumsligt ljud om problemet uppstår igen.

Jag lovar dig; När det hände tänkte jag "Är det här på riktigt?", men jo, det var det. Utan röka. :crazy_face:

Det var avstängt, det var det första jag kollade. (Långtryck på Airpods-reglaget i kontrollcenter)

1 gillning

Denna typ av fel är ju det värsta, speciellt när man sedan ska åka till Elgiganten/Power osv och förklara det luddiga som precis inträffat :slight_smile:

…och idag fungerar allt som vanligt igen. Ingen omstart, ingen uppdatering, inget ändrat öht. Gaaah….

Det var en störning i reality distortion field i går.

2 gillningar

Jag har haft detta till och från sedan jag köpte mina AirPods Pro 2. Vi är långt ifrån ensamma, vilket en googling avslöjar. Jag bryr mig inte så mycket, dock, eftersom det som sagt oftast löser sig genom dom metoder du beskriver.