Siemens lanserar integrerad kyl-frys i nytt större format

Från sajten:
image

Vi äter mer och mer grönsaker och frukt och detta kräver större vitvaror. Siemens lanserar nu en kombinerad kyl/frys med ett bredare format som rymmer mer.

Siemens Hushållsapparater lanserar en integrerad kyl-fryskombination med upp till 45 procent större volym. Denna kommer i två olika storlekar för inbyggnad i nisch; 194 cm höjd och 75 cm bredd (XXL) samt 194 cm X 55 cm (XL).

Anledningen till det större formatet är att många nu har en hälsosammare livsstil i kombination med förändrat köpbeteende. Många handlar mer mat per gång, ofta beställt via Internet, och behöver då större volym i kyl och frys. Lådorna i denna nya kyl-fryskombination är större och har hyperFresh-systemet där luftfuktigheten går att justera.

Siemens meddelar också att de kommer att ha reservdelar för vitvaror (som är funktionellt relevanta) i 15 år och alla reservdelar till enheter tillverkade efter 1 januari 2023 kommer finnas i lager.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Jag tycker det "sämsta" med våra integrerade vitvaror är djupet, de är något grunda för att förvara större flaskor, då dessa blir för långa.
Sen kommer det ju se lite avigt ut med en 75-lucka, bland 40,60 och 80 luckor. De kunde ju valt att köra på 80 cm kan man tycka :slight_smile:

1 gillning

Jag skaffade en sån här för att slippa ha stora otympliga PET-flaskor som tar en massa plats i kylskåpet.

bild

1 gillning

Vi har ändå gått över till burkar, smakar bäst så. Men ibland ska ju frun ha något vin på kylning (vägrar vinkyl) :smiley:

1 gillning