Sharp fixar festljudet och lanserar två nya partyhögtalare

Från sajten:
image

Är det sommar så är det fest och allehanda sammankomster med vännerna. Med två nya partyhögtalare från Sharp kan alla dansa hela natten lång!

Sharp Consumer Electronics har lanserat två nya högtalare som kan fixa till musiken under sommarens party och fester. Dels är det nya SumoBox med teknik från franska företaget Devialet samt den nya Party Street Beat som har inbyggd belysning och DJ-effekter.

Sharp SumoBox (CP-LS100)

Denna högtalare levererar upp till 105 decibel ljud från ett kraftfullt högtalarsystem på 120 W RMS via 2 stycken 8″ basar och 2 stycken 2″ diskanter. Höljet är i trä och konstruktionen har en vinklad design för optimal ljudspridning.

Med SAM (Speaker Active Matching)-tekniken från Devialet fås en fyllig, detaljerad och kraftfull bas utan hörbar förvrängning. Designen ger ett robust intryck och det går även att montera på hörnskydd av silikon när högtalaren används på golv eller liggande som monitor. Det finns också möjlighet att använda ett stativ för få upp den i luften.

Baktill erbjuds en mängd olika anslutningar vilket ger gott om möjligheter. Utöver att koppla till musikinstrument så kan de också parkopplas trådlöst. Batteriet är utbytbart och ger upp till 10 timmars speltid.

Samsung XParty Street Beat

Högtalaren Party Street Beat erbjuder mer än musik via inbyggda flerfärgade LED-diskoljus och stroboskop. Kapslingsklassen är IPX4 så inga problem vid svenskt sommarväder eller invid poolen. Upp till 12 timmars speltid fås via det inbyggda laddningsbara batteriet.

XParty Street Beat har Super Bass-effekt för extra tryck och med inbyggda hjul och bärhandtag går det att ta med sig musiken. Det finns även en hållare för mobiltelefon eller surfplatta upptill för enkel tillgång till spellistor.

Rekommenderat pris för Sharp SumoBox är 4 999 kronor och för Sharp XParty Street Beat 3 699 kronor.

Källa: Pressmeddelande

Galleri