SecuritySpy gör din Mac till ett övervakningssystem

Från sajten:
image

Vill du ha ditt eget lilla övervakningssystem hemma med väggarna fulla av kamerafeeds? Då kan kanske SecuritySpy på din Mac vara programvaran för dig.

SecuritySpy är en mjukvara som installeras på din Mac och ger dig översikt över dina olika kamerors liveströmmar. Enligt företagets hemsida ska det röra sig om en lösning som är mindre komplex än många av de CCTV-lösningar som finns på marknaden idag. SecuritySpy utvecklas av företaget Ben Software och lanserades faktiskt redan 2004.

Mjukvaran hantera olika IP-kameror samtidigt via din Mac och det ska vara enkelt att komma igång. Utöver att samla videoströmmar finns en intelligent funktion för rörelsedetektering som styrs av AI. Denna gör det möjligt att bestämma direkt när något ska börja spelas in och skickar då notiser direkt vilket eliminerar falska larm. Mjukvaran använder också respektive kameras bästa upplösning vid inspelning.

SecuritySpy

Enligt uppgift integrerar SecuritySpy även med Apple HomeKit vilket möjliggör start av inspelningar, schemalagda händelser eller regler där tillbehör i HomeKit kan användas vid detektering av något.

SecuritySpy

Här finns en länk till olika säkerhetskameror som fungerar med kommentarer om varför och varför inte så kolla noggrant innan ett eventuellt köp. För dig som är intresserad finns en 30-dagars testperiod.

Någon som testat SecuritySpy eller har tips på liknande tjänst?

Källa: 9To5Mac