Scan visar upp årets korvnyheter

Från sajten:
image

Det som är så fantastiskt med korv är att det är precis lika gott att grilla på sommaren som på vintern och inför sommaren så har Scan visat upp ett par nya korvar som kommer landa i butiker från vecka 11.

Scan har redan idag ett stort utbud av olika korvsorter men några till i samlingen tackar inte undertecknad nej till. Den första korven är korvmakarnas Entrecôtekorv som har en kötthalt på 80 procent. Korven är smaksatt med sydamerikansk chimichurri. En förpackning innehåller tre korvar och det rekommenderade priset ligger på 35,50/kilo. Nästa kryddiga rackare är Merguez som är en korv med 74 procents kötthalt och den innehåller både lamm- och nötkött och har en klassisk nordafrikansk Merguez-kryddning. Priset ligger på 35,50kr/kg och varje förpackning innehåller fem korvar.

De har även tagit fram en smalare variant av Chorizo med samma sak som den tjockare varianten där det bland annat är cayenne och paprika i kryddblandningen. Priset ligger på 35,50kr/kg och en förpackning innehåller fem korvar. Sist ut har vi korvmakarnas varmkorv som har en kötthalt på 75 procent samt korvmakarnas wienerkorv som har en kötthalt på 80 procent. Varmkorven kommer i en förpackning med 8 korvar och har ett pris på 38,90kr/kg och wienerkorven kommer i en förpackning med 6 korvar och även den ligger på 38,90kr/kg.

Via pressmeddelande

1 gillning

Kan omöjligt vara kilopris utan mer pris per förpackning….

Tyckte också det lät lite skumt, men gick på det som stod i pressmeddelandet =)

Blir ju runt 9-10kr per förpackning a 250g, blir ju perfekt med dagens matpriser :slight_smile:

1 gillning