Sätt färg på ditt hem med IKEA VATTENSTEN

Från sajten:
image

För dig som vill liva upp hemmet utan en massa smarta saker finns nu Vattensten från Ikea. Det är tre nya ljuslister där två går att variera färgen på.

Ikea Vattensten är ytterligare nyheter från företaget som verkar ha en minst sak i alla hem. Detta är självhäftande ljuslister med LED-teknologi som inte är smarta utan ungefär som det var förr i tiden, lite manuell hantering till ett lägre pris. Den ena versionen är med färg och den andra är med varmvitt ljus. De är böjbara och går att klippa till i önskad längd. Det finns tre olika lägen som enkelt ändras med en knapp och en drivare följer med så att den kan anslutas till ett eluttag.

Utöver de färgade ljuslisterna finns även en varmvit version i längden 1 meter med färgtemperatur på 2700 Kelvin. Om användaren vill tända och släcka ljuslisten samtidigt som du sätter på och av teven går den att koppla direkt till tevens USB-A port med hjälp av den medföljande kopplingen. Det ser inte ut som att det går att koppla ihop ljuslisterna med varandra då ingen information om detta finns på hemsidan.

Rekommenderat pris för Vattensten 3 meter är 199 kronor, för 1 meter 129 kronor och slutligen 79 kronor för 1 meter varmvit.

Källa: Ikea

Galleri

Blir så full av skratt, vem bestämmer vad grejorna ska heta? :slight_smile:

1 gillning

Känns som att de har en stor glasburk med en massa substantiv som sedan ligger till grund för namnen. Samt att de tar fram dessa på firmafesterna när de är runda under fötterna :slight_smile:

Skulle inte förvåna mig :slight_smile:

Finns det fortfarande inte Trådfri-kompatibla RGB-ledslingor?

1 gillning

Baksidan av TV'n kunde vara lämpligt ställe!