Säsong två av den fantastiska ”The Bear” har fått sig en teaser

Från sajten:


Nu har en teasertrailer för andra säsongen av “The Bear” släppts där vi fortsatt får följa gänget på den minst sagt hektiska familjerestaurangen.

Om du har lyckats ta dig igenom de första 20 minuterna av serien “The Bear” som innehåller skakiga kameror, kaos i köket och vuxna människor som svär och är jävliga mot varandra så vet du vilken fantastisk serie det är. Gav du upp och slutade titta så har du verkligen missat något. Serien som har blivit hyllad av både tittare och kritiker har nu fått sig en teaser inför säsong två som kommer nu i sommar.

Jeremy Allen White som spelar stjärnkocken Carmen har efter sin insats i “The Bear” vunnit flera priser och fått en rad nomineringar och vad säsong kommer bjuda på vet vi inte mer än att restaurangen verkar läggas ned men vad nästa projekt blir återstår att se. Har du ännu inte sett första säsongen så går den att se på Disney+.

3 gillningar

Från sajten:


Den 22 juni är det dags för säsong två av “The Bear” där vi fortsatt kommer att få följa gänget som vi blev smått förälskade i under första säsongen.

Jeremy Allen White har med all rätt vunnit en rad priser och fått flera nomineringar efter sin insats i “The Bear” och säsong två har nu fått sig en ordentlig trailer. I trailern möts vi av höga ljud, mycket svordomar, stress och ett hektiskt Chicago – precis sådär som vi vill ha det. Serien har premiär den 22 juni på Hulu och om den dyker upp på Disney+ samtidigt här i Sverige återstår att se.

Hela första säsongen går att se på Disney+ om du har missat denna fantastiska serie.

1 gillning

Jag vill inte vara den som är den men det är Chicago, inte New York :stuck_out_tongue_winking_eye:

Äsch! Är ju bara 10-12 timmar med bil mellan NY och Chicago, man kan ju kalla det en förort till NY nästan :stuck_out_tongue:

1 gillning

Våga säga det till någon från Chicago :upside_down_face:

Vilket episkt jäkla avsnitt!
Avsnitt 6 av säsong 2 var något av det bästa jag sett någonsin. Och Jamie Lee Curtis briljerar precis som hon gjorde i Everything Everywhere All at Once. Bob Odenkirk, Oliver Platt och Sarah Paulson även fantastiska insatser.
Familjen Berzattos alltså!:sweat_smile:

3 gillningar

Helvete! Var det Jamie Lee Curtis? Ja, jäklar. Fick en vag igenkänningskänsla men kunde inte placera henne.

Kan bara instämma ett helt otroligt jävla avsnitt det där!

Yes Chef!
Gillade säsong 1 men den andra var ju fantastisk.
Lite lugnare och mer eftertänksam men fortfarande full gas ibland så man blev helt slut.
Får hoppas att det kommer en tredje!:crossed_fingers:t3:

2 gillningar

Sprang på det här youtube-klippet av en ren slump och blev tvungen att kolla om Forks (S02E7) och kan inte annat än hålla med, ett så nära perfekt avsnitt man kan komma.