Santa Maria lanserar snacks som är poppade

Från sajten:
image

Santa Maria som de flesta nog tänker på som taco-kungen när fredagstacon ska tillagas ger sig in i snacksvärlden och lanserar nu fem smaker av poppade chips.

Santa Maria Pops heter deras senaste satsning och de är poppade istället för friterade vilket gör att de innehåller 60 procent mindre fett än vanliga chips. Totalt släpps fem olika sorter varav tre av dem är poppade potatischips i smakerna Supreme Cheese, Sweet Chili och Jalapeño Cheese. Det kommer även två poppade linschipssorter i smakerna Grilled Paprika och Sourcream & Onion.

Om du är sugen på att testa någon eller några av de nya sorterna så kommer de landa i butiker runt om i landet med start vecka 3 och Santa Maria beskriver de olika smakerna på följande sätt:

Santa Maria Potato Pops – Supreme Cheese
Vikt: 100 g
Ost, ost och mera ost! Generöst kryddade chips för en maxad ostsmak.

Santa Maria Lentil Pops – Sourcream & Onion
Vikt: 100 g
Krispiga, poppade linschips kryddade med svenskarnas favoritsmak Sourcream & Onion – härligt frisk och syrlig smak av gräddfil i kombination med sötma från lök.

Santa Maria Potato Pops – Sweet Chili
Vikt: 100 g
Den ultimata kombinationen av hetta och en härlig sötma gör Santa Maria Pops Sweet Chili oemotståndliga!

Santa Maria Potato Pops – Jalapeño Cheese
Vikt: 100 g
En häftig kontrast av krämig, mild ost och het jalapeño ger en smakupplevelse utöver det vanliga!

Santa Maria Lentil Pops – Grilled Paprika
Vikt: 100 g
Med en perfekt balans av chili, paprika och spiskummin för den ultimata grillsmaken.

Via pressmeddelande

 

1 gillning

Från sajten:
image

Chips går idag att göra på många olika sätt och för ett tag sedan lanserade Santa Maria poppade chips och de verkar ha gått hem i stugorna för nu kommer nya smaker till chipshyllan.

Det är något speciellt med att strosa vid snackshyllan på fredagskvällen och hitta en nyhet att testa istället för de där klassiska grillchipsen. Santa Maria som tidigare inte ens fanns i snackhyllan utan hängde borta vid tacoprylarna lanserade Pops tidigare i år och nu kommer det två nya smaker. Deras poppade chips innehåller 60 procent mindre fett och de två nya smakerna som snart kommer är Santa Maria Potato Pops Sea Salt & Butter samt Santa Maria Potato Pops Grilled Onion.

Den första smaken är ett lättsaltat chips som har ett skönt krisp och en krämig smörsmak. Är inte smörsmak favoriten så kanske den andra smaken av grillad lök passar bättre. Båda sorterna kommer landa i butik under vecka 33 och har du ännu inte testat Pops så finns de redan nu i chipshyllan och då kan du välja på smakerna Supreme Cheese, Sweet Chili och Jalapeño Cheese.

Via pressmeddelande

Står fast vid mitt tidigare inlägg :blush:

2 gillningar

Fick hem de nya smakerna nu och grillsmaken var ruskigt fina. Kraftig löksmak men lämnar inte en allt för hemsk eftersmak som vissa grillchips kan göra. Kommer helt klart köpa hem dessa. Den andra smaken av salt och smör påminner en hel del om smörpopcorn men med lite för mycket smörsmak. De var okej men ramlade inte av stolen och bara efter 5-6 stycken så blev jag rätt mätt på den smaken.

Men grillsorten kan jag verkligen rekommendera och älskar du smör så kan nog de andra vara nice med.

1 gillning