Sandman kommer tillbaka för en andra säsong

Från sajten:


Det kan ha råkat avslöjats att Netflix gett grönt ljus för en andra säsong av serien Sandman

Netflixserien Sandman som hade premiär i augusti ska ha resulterat i 69,5 miljoner timmar streams bara under första veckan. Andra veckan var det hela 127,5 miljoner, tredje 77,2 och fjärde 53,8 miljoner. Sandman, som lanserades i början av augusti, sågs i 69,5 miljoner timmar under sin första vecka, vilket fördubblades på sin andra till 127,5 miljoner, fick 77,2 miljoner under sin tredje vecka och fick 53,8 miljoner under sin fjärde.

I onsdags twittrade DC Comics officiella Twitter-sida ut, den sedan raderade tweeten:

Drömmen fortsätter. [The Sandman] kommer att återvända med nya avsnitt baserade på flera volymer av Neil Gaimans grafiska roman för att utforska ännu fler berättelser om The Endless.

Det har cirkulerat rykten på internet om att serien skulle komma att läggas ner. Serien baseras på Gaimans DC Comics-serie med samma namn. Serien följer Morpheus (Tom Sturridge) som är guden över drömmar och en av de sju Endless. Han fångas i en ockult ritual 1916. Efter att ha hållits fången i 106 år flyr han och ger sig ut på en jakt för att hitta sina olika magiska föremål och för att återställa ordningen i hans rike, the Dreaming.

Via: deadline

2 gillningar