Samsungs vision för ett smartare liv och hållbar framtid

Från sajten:
image

På IFA 2022 i Berlin imponerar Samsung med en stor monter för besökarna. Utöver produkter i allehanda kategorier delar företaget också med sig av sin vision.

Samsung ställer ut på IFA 2022 med en mängd produkter från företagets sortiment. I samband med den stora elektronikmässan berättar företaget också om sin vision för ett smartare liv och en mer hållbar framtid. Här läggs extra fokus på deras plattform för smarta hem, SmartThings där möjligheten att koppla ihop flera av företagets produkter kan ge stora fördelar. Under 2023 kommer 100 procent av Samsungs större hemelektronik att kunna Wi-Fi-anslutas.

Med Samsung SmartThings i hemmet utökas möjligheterna att få ut mer av produkterna. Genom att fler och fler blir uppkopplade kan också användarna styra när produkter ska användas. Ett aktuellt exempel är att programmera in såväl diskmaskin som tvättmaskin att starta när elpriset är lägre, exempelvis på natten.

Idag optimeras ständigt all elektronik som produceras till att bli effektivare när det gäller att använda såväl vatten som elektricitet vid användning. Detta ger stora fördelar för såväl konsumenterna som miljön och bidrar på sikt till ett mer hållbart samhälle.

För dig som gillar det smarta hemmet så kommer Samsung att stödja den kommande IoT-standarden Matter vilket för konsumenterna kommer att ge mer möjlighet till just styrning av det smarta hemmet. Hösten ser sannerligen ut att bli spännande och möjligheterna många för det smarta hemmet.

Vad ser du för fördelar med att kunna koppla upp fler och fler produkter i ditt smarta hem? Är uppkopplade vitvaror framtiden eller bara för de mest inbitna? Diskutera i Bubblan!

Källa: Pressmeddelande