Samsungs nya robotdammsugare använder ånga för att göra rent

Från sajten:
image

Samsung uppdaterar sin The Bespoke Jet Bot robotdammsugare som kan både dammsuga och sedan moppa golven och ånga bort grova fläckar.

Som så många andra robotdammsugare kan The Bespoke Jet Bot tömma och göra rent sig själv och fylla på vattentanken samtidigt som den gör rent och torkar de inbyggda mopparna. Det som är unikt, enligt Samsung med denna robotdammsugare är att när den lokaliserar fläckar åker den tillbaka till städstationen och värmer upp sina moppar, skapar ånga och åker sedan tillbaka till fläcken och rengör i 170 varv per minut och avslutar med att spruta ånga för att eventuellt bli av med en ofräsch odör.

Med hjälp av Samsungs AI kan den upptäcka normala saker som ligger på golvet och undvika dem vid behov och med hjälp av AI floor detect kan även den känna igen om det är golv eller matta den kör på. Robotdammsugaren kan då, antingen välja att lyfta upp mopparna eller åka tillbaka till städstationen och lämna av dem.

Tyvärr har inte Samsung kommit med något datum när robotdammsugaren släpps, ett pris eller några specifikationer. Men tidigare pris, på Jet Bot AI Plus ligger just nu på cirka 12000 kronor

Via: Samsung