Samsungs nya monitor har en inbyggd IoT hub

Från sajten:
image

Nytt år och nya prylar och Samsung visar nu upp sin smarta 32″ monitor med 4K. Den sticker dessutom ut genom att ha en inbyggd hub för SmartThings.

Nya Samsung Smart Monitor M8 är en 32″ monitor med 4K-upplösning. Givetvis är det inte bara en monitor utan den har även funktionalitet som en smart tv och allt intryckt i en tjocklek på endast 11,4 mm. Till bildskärmen finns även en magnetisk och flyttbar webbkamera, SlimFit som kan användas för videosamtal.

Samsung Smart Monitor M8

Integrerad SmartThings Hub

Det som kanske får anses vara grädden är att bildskärmen även har en integrerad IoT-hub för SmartThings vilket innebär att du faktiskt slipper en hubb extra om du använder den plattformen. Detta innebär också att du kan kontrollera dina anslutna enheter direkt från bildskärmen vilket kan vara praktiskt om du tillbringar mycket tid framför denna.

I Smart Monitor M8 finns också en ny funktion kallad Workspace som samlar arbetsrelaterade webbtjänster (ex vis Microsoft 365) i en dedikerad hub. Utöver detta finns även Game Home som transformerar M8 till en molntjänstbaserad spelmonitor så med andra ord är det en fullspäckad bildskärm sett till finesser och funktionalitet.

Pris och tillgänglighet har inte meddelats än men lär kanske dyka upp i samband med CES 2022.

Källa: TheVerge

1 gillning

Ser fin/bra ut, är det sd-kort på framsidan?

Klart intressant som gemensam monitor hemma, snygg, smart och med inbyggd webcam.