Samsung utökar sitt självreparationsprogram till Europa

Från sajten:
image

Nu kommer Samsungs självreparationsprogram till Europa och Sverige. Kärvar din Samsung Galaxy-enhet är det nu möjligt att reparera denna på egen hand.

Samsung meddelar idag att deras självreparationsprogram blir tillgängligt i Sverige. Detta efter att programmet lanserats med framgång i Korea och USA. Tanken är att programmet framöver ska inkludera fler enheter och reparationsverktyg

Via Samsung Self Repair Shop går det att köpa originaldelar och nödvändiga verktyg som möjliggör en reparation av en trasig Galaxy-enhet. Det gäller dock inte alla modeller utan bara nyare som Galaxy S20, S21 och S22-serien, samt Galaxy Book Pro och Galaxy Book Pro 360. Det användare kan göra är att byta ut skärmen, bakre glaset och laddningsportarna.

För ägare av Galaxy Book Pro-serien finns det tillgång till sju originaldelar. Dessa är framhöljet, bakhöljet, skärmen, batteriet, pekplattan, strömknappen med fingeravtrycksläsare och gummifötterna.

Utöver Sverige blir programmet tillgängligt i följande länder: Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Nederländerna, Polen, Spanien och Storbritannien.

Källa: Pressmeddelande

2 gillningar