Samsung presenterar ny allt-i-ett tvättmaskin

Från sajten:
image

Spar plats i hemmet med Samsungs nya kombinerade tvättmaskin och torktumlare. Nya Bespoke AI Washer & Dryer Combo kommer att visas upp på IFA.

Samsung presenterar sin senaste innovation när det gäller att hålla våra textilier rena. Nya Bespoke AI Washer & Dryer Combo är en allt-i-ett-maskin som inte bara tvättar dina kläder utan även torkar dessa.

Samsung Bespoke AI Washer & Dryer Combo är utrustad med Digital Inverter Heat Pump-teknologi. Maskinen har en kapacitet på 25 kilo för tvätt och 13 kilo för torkning av de tvättade textilierna. De kombinerade funktionerna ska ge konsumenterna en förbättrad upplevelse vid tvätt i hemmet. Maskinen styrs via den inbyggda LCD-displayen som också visar upp aktuell status av de olika cyklerna.

Dessutom känner den av vikten på tvätten i maskinen och doserar rätt mängd tvättmedel. Efter avslutad tvätt öppnas luckan automatiskt och släpper ut fuktig luft och värme samtidigt som frisk luft strömmar in i tvättmaskinen. Den har också AI Energy Mode vilket hjälper till med energibesparingar.

Källa: Pressmeddelande