Samsung presenterar dammsugaren Bespoke Jet

Från sajten:
image

Samsung har idag presenterat sin nya dammsugare, Bespoke Jet. Fullspäckad med funktionalitet och allt förpackat i en snygg, modern design.

Dammsugaren Samsung Bespoke Jet kommer med en allt-i-ett rengöringsstation och i tre olika färger. Enligt uppgift handlar det om en hygienisk städkänsla där rengöringsstationen har filter som tar bort 99.999 procent av partiklar vi inte vill ha. Samsung All-in-One Clean Station laddar dammsugaren samtidigt som den tömmer dammbehållaren. Utöver dessa funktioner har den fått en lägre vikt och ska erbjuda kraftfullare städning.

Samsung Bespoke Jet

Tekniken Jet Cyclone erbjuder renare luft och starkare sugkraft. Enheten är utrustad med en LCD-display med stöd för 28 olika språk och via displayen får du nödvändig information som sugkraft och återstående batteritid. Blir det några problem visas även detta på displayen.

Vikten ligger på ynka 1.44 kg vilket får anses vara riktigt bra för en dammsugare av detta slag. Batteriet ska räcka i upp till 1 timmes dammsugning och reservbatteri finns att tillgå som tillbehör.

För rengöring av golvytor finns en uppgraderad Spray Spinning Sweeper som består av två roterande pads som ska vara effektiva mot dessa ytor. Denna har också en 150 ml vattentank så att fläckar och smuts löses upp snabbare.

Samsung Bespoke Jet kommer i tre olika färger; Midnight Blue, Misty White och Woody Green. Den ska börjas säljas under mars månad i år.

Källa: Samsung

1 gillning

Vad är Bespoke med den?

Bespoke är Samsung nya giv gällande deras produkter

Ni kan antingen skapa ert egna eller välja mellan färdiga produkter som skapats för just er.

Här tex Flip 3

1 gillning

Om det är en färdig produkt hur kan den då vara skapad för just mig? :thinking:

Du kan påverka vissa saker som färger / funktioner. Men det är olika från produkt till produkt. Tex blå dörr överst och gul dörr nederst på din kyl / frys och finns det inte innan så tillverkar Samsung den endast för dig