Samsung presenterar dammsugaren Bespoke Jet AI

Från sajten:
image

Samsung höll precis ett event och där presenterades nyheten Bespoke Jet AI. Skaftdammsugaren för hemmet som är både intelligent och kraftfull.

Samsung Electronics har idag presenterat den Samsung Bespoke Jet AI, företagets mest kraftfulla sladdlösa skaftdammsugare hittills med upp till 280W sugkraft, en självtömmande förbättrad All-in-one Clean Station och artificiell intelligens (AI)-baserad funktionalitet.

Bespoke Jet AI har en kraftfull Hexajet Motor 2.0 med upp till 280 W sugkraft och en motoreffekt på upp till 730 W. Motorn väger bara 150 gram och erbjuder bekväm användning samtidigt som den ökar sugkraften med 25 procent och har 52 procent högre rengöringseffekt än den föregående modellen.

Skaftdammsugaren Bespoke Jet AI har upp till 100 minuters drifttid, vilket är längst av alla Samsungs sladdlösa skaftdammsugare. Batteriet på 4 500 mAh har 80 procent mer kapacitet än tidigare modeller och har optimerats för att behålla upp till 70 procent av sin prestanda i upp till 500 cykler.

Ett nytt AI-läge som baseras på Samsungs AI Optimum Tech, erbjuder en effektiv rengöring av en bred variation av miljöer. Genom det helt nya AI Cleaning Mode kan dammsugaren avgöra golvtyp för att ge både optimerad rengöring och maximal batterieffekt. Med aktiverat AI-rengöringsläge kan Bespoke Jet AI minska batteriförbrukningen med upp till 14 procent och öka manövrerbarheten med upp till 6 procent när den används tillsammans med Active Dual Brush.

Det finns också stöd för SmartThings-appen och via anslutning till ett wifi-nätverk kan användaren anpassa dammsugaren och dess funktioner för att behålla maximal dammsugarprestanda genom den smarta självdiagnosfunktionen.

Den uppgraderade funktionen Auto Empty All-in-One Clean Station använder Air Pulse- teknik för att automatiskt tömma skräpbehållaren. När behållaren töms snurrar den kraftfulla Air Spin Edge-teknologin cyklontrumman med en bladhastighet på upp till 1000 rpm för att tömma allt avfall, inklusive eventuellt kvarvarande hår som kan ha fastnat i gallret.

Ett brett urval av borstar och tillbehör erbjuds också. Active Dual Brush rengör effektivt på alla typer av golv och har inbyggd LED-belysning för att framhäva damm i mörka områden, medan Slim LED Brush + har en extra smidig design och även den LED-belysning för att effektivt kunna rengöra svåråtkomliga områden.

Samsung Bespoke Jet AI 280 i färgen Satin Black får ett rekommenderat pris på 15 935 kronor och kan förbeställas idag.

Källa: Pressmeddelande

Galleri