Samsung lanserar nya bärbara Galaxy Book4-serien

Från sajten:
image

Nya Galaxy Book4-serien från Samsung är på väg att lanseras på marknaden. Tre nya bärbara datorer där AI nu blir en integrerad del i enheterna.

Samsung lanserar nu sina nya bärbara datorer; Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro och Book4 Pro 360. Den nya serien datorer är utrustad med en ny intelligent processor, en levande och interaktiv skärm samt ett robust säkerhetssystem. Med lanseringen inleds en ny era för Samsung AI-datorer med mer produktivitet, mobilitet och anslutningsmöjligheter.

Galaxy Book4-serien är utrustad med den nya Intel Core Ultra 9-processorn som kombinerar en snabbare CPU, en GPU med högre prestanda och en ny NPU i ett enda paket. Tack vare Intels AI PC Acceleration-program, som innefattar över 100 oberoende mjukvaru-leverantörer, aktiverar den nya processorn i Galaxy Book4-serien flera avancerade AI-funktioner som bidrar till att öka produktiviteten. Datorerna har även fått dynamiska AMOLED 2X-pekskärmar som erbjuder en visuell upplevelse med skarp kontrast och levande färger. Vision Booster-tekniken med intelligent utomhusalgoritm förbättrar automatiskt synligheten och färgåtergivningen i ljusa miljöer, medan den antireflekterande tekniken minskar störande reflektioner.

Galaxy Book4-serien har AKG Quad-högtalare och Dolby Atmos samt dubbla mikrofoner av studiokvalitet med AI-driven brusreducering.

Samsung Galaxy Book4-serien kommer att lanseras i början av januari 2024. Priser är inte tillgängliga i nuläget. Mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande