Samsung lanserar ny tv för utomhusbruk

Från sajten:
image

Samsung har idag presenterat en ny tv vid namn Terrace och som är för utomhusbruk. Tv’n kommer med QLED 4K UHD HDR, smarta funktioner samt IP55-klassning vilket gör den lämpad för just utomhusplacering.

Dessutom har tv’n stöd för såväl Apple TV appen som för AirPlay 2 vilket alltid är trevligt. Apple Music blir också tillgängligt i burken om du nu vill njuta av detta på din terrass. Tv’n kommer med antireflex-behandling och ljusskärpan ligger på 2.000 nits så den ska kunna ge bra bild även i soligt väder. Hög uppdateringsfrekvens borgar för utomordentligt trevliga idrottsmatcher eller annat där det gäller att hänga med, allt enligt Samsung själva.

Samsung The Terrace

Utöver tv’n finns en speciell soundbar som stöder Bixby och Alexa samt Google Assistant så småningom. Samsung The Terrace kommer i tre olika storlek, 55″ / 65″ / 75″ och priserna är $5.000 för 65-tummaren och $6.500 för 75-tummaren (pris för 55″ är okänt i dagsläget). The Terrace ska kunna beställas direkt från Samsung.

Källa: MacRumors

Den är säkert trevlig tills det kryper flugor över hela bildskärmen.

1 gillning

Klart intressant. Även om man nog bör bo på varmare breddgrader för att det ska kännas vettigt. Min svärföräldrar har TV utomhus. Men då en vanligt inomhusTV. Så en liten marknad finns nog.

Däremot känns en så dyr TV väldigt stöldbegärlig.