Samsung lanserar kompakt kyl/frys i Bespoke-serien

Från sajten:
image

Samsung har presenterat en ny, lite mer kompakt lösning i Bespoke-serien. Med samma stilrena design har denna plats för en frys ovanpå kylskåpet.

Bespoke är en serie stilrena vitvaror från Samsung och nu har företaget presenterat en kompakt version med frysen ovanpå kylskåpet. Den nya kombon finns i olika färger och finishar, alla med AI-assisterad energibesparing.

Samsung Bespoke Top-Mounted Freezer (TMF) beräknas finnas till försäljning över hela världen innan årets slut. Dörrarna är helt släta och kan fås i en mängd olika färger för en mer unik och stilfull look. Handtagen är infällda så att de inte är i vägen.

Med SmartThings Energy AI Energy Mode används AI för att hålla koll på användning och strömförbrukning. Detta läge analyserar sedan datan för att ge insikter i SmartThings-appen så att användaren proaktivt kan spara energi. Appen kan även varna om strömförbrukningen överstiget ett satt gränsvärde.

Det finns också ett utrymme som erbjuder fyra olika läge av kylning, Optimal Fresh+ så att maten hålls fräsch upp till dubbelt så länge som med en standardkyl. Med SpaceMax fås mer utrymme inuti utan att enheten behöver bli större på utsidan.

Källa: Pressmeddelande