Samsung lanserar Jet Stick - skaftdammsugare

Från sajten:
image

Samsung har presenterat två nya trådlösa skaftdammsugare vid namn Samsung Jet 90 Multi och Samsung Jet 70 Pet, som kombinerar kraftfull prestanda med praktiska funktioner vilket ska ge en smidigare och mer hygienisk städning.

Dessa nya skaftdammsugare kan kombineras med en ytterligare en ny produkt, Clean Station som med enkelhet tömmer dammbehållaren med hjälp av Air Pulse Technology.

Avancerade filter

Samsung Jet Stick är utrustad med ett filter som fångar upp i stort sett alla dammpartiklar och allergener som normalt släpps ut i luften igen via funktionen för utblås i dammsugaren. Detta bidrar till en renare inomhusmiljö, något som blivit än mer viktigt i dessa tider när vi arbetar och tillbringar mer tid i hemmet än tidigare.

Samsung Jet Stick

Designen känns igen från liknande produkter och Samsung Jet 90 Multi har en hög prestanda och kan generera upp till 200W (150W för Samsung Jet 70 Pet) av stark sugkraft. En inbyggd display visar vald inställning för sugeffekt samt varnar om något problem uppstår.

Enkel förvaring

Den lättviktiga designen gör produkten enkel att använda och tillsammans med den flexibla laddstationen som kan monteras på golv eller vägg, är den enkel att förvara. Dammbehållaren till dessa skaftdammsugare kan enkelt tas loss för att rensa ut dammet och tvätta alla separata delar för en grundlig rengöring.

Ett renare hem är ett smartare hem att vistas i och här kan säkert Jet Stick bidra till det förstnämnda.

Priserna är 7499 kronor för Samsung Jet 90 Multi och 4999 kronor för Samsung Jet 70 Pet. Clean Station kostar 1799 kronor och produkterna ska finnas ute till försäljning nu.

That price tag :-/

1 gillning

Fast blått är djävligt flått!

Limegrönt hade varit fint…

Vet i tusan om den kostat under 6000 papp då - för den lilla.

1 gillning

Hade nog köpt om prislappen varit lägre

Finns inget som slår Ergorapido :slightly_smiling_face:

Denna är magiskt bra
https://www.electrolux.se/homecare/vacuum-cleaners/stick-vacuum-cleaners/cordless-sticks/pf91-anima/

Mycket för du kan flytta tyngden. Så om du vill så har du behållare och batteri längre ner. Men sedan för att komma åt under soffa å sådan så flyttar du upp den.

Du verkar ha ett gott öga till dammsugare. Hur många har ni där i öknen?:thinking:

hahahaa…en sådan på varje våning sedan 5st S5 (behöver egentligen bara 4 men fick en till när vi köpte något…minns inte vad)

Igår hade jag fönstret öppet i några timmar för ville ha in frisk(omän varm luft)… hade ett lager av sand tamigfan överallt… Att man aldrig lär sig.

2 gillningar