Samsung hyllar distansjobb och lanserar nytt koncept

Från sajten:
image

Samsung Electronics Nordic hyllar distansjobb och vill göra det hela enklare. Därför lanserar företaget nu hemsidan Office for the Day.

När pandemin slog till blev distansjobb plötsligt vardag för så många mer människor i landet. Nu när vi återgår till det mer normala kommer distansjobb fortsatt vara attraktivt för många. Nu vill Samsung Electronics Norden med hemsidan “Office for the Day” göra det enklare att hitta oväntade platser i Norden att arbeta från.

Hemsidan “Office for the Day” ska ge användaren möjlighet att uppleva nya vyer och få extra inspiration. Här finns platser från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island att välja på som kan bli ditt kontor för dagen.

Så här säger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef för Samsung Electronics Nordic:

“- Office for the Day ska inspirera alla att hitta alternativ till din vanliga arbetsplats. Med nya Galaxy Book2 Pro 5G får du dessutom direkt uppkoppling till 5G och behöver inte förlita dig till ett lokalt trådlöst nätverk”

På hemsidan finns en interaktiv karta som ger förslag på platser som kan bli ditt kontor för dagen. Tänk på att precis som tidigare krävs en uppkoppling till ett mobilt nätverk och att hastigheten kan variera beroende på var du väljer att arbeta från.

Källa: Pressmeddelande

2 gillningar