Samsung bjuder in till Galaxy Unpacked-event den 17 januari

Från sajten:
image

Många misstänkte att det närmade sig och nu verkar datumet vara satt då Samsung tänker visa upp sin Galaxy S24-serie.

Det mesta har redan läckt inklusive datum för eventet men inget är säkert innan Samsung har bekräftat det. Klockan 19.00 den 17 januari är alltså datumet då de flesta av oss förväntar sig att Samsung presenterar årets flaggskeppslurar. Datumet är lite tidigare mot föregående år då Samsung oftast valt början av februari för deras Unpacked-event.

Pressbilder finns redan ute på samtliga Galaxy S24-telefoner tillsammans med en hel del specifikationer. Men Galaxy Unpacked-eventet behöver inte bara betyda nya telefoner utan kan också innehålla nya bärbara datorer och annat spännande.

Via: Engadget

Från sajten:
image

Prenumerationsmodell för Galaxy AI och telefonerna får sju års uppdateringar enligt senaste rykten.

På onsdag så talar allt för att Samsung tänker presentera sin Galaxy S24-serie. Trots att bilder och mycket mer har läckts ut så lär Samsung avslöja nyheter som inte kommit fram ännu. Men precis som Google och sina Pixel-telefoner så ryktas det att Samsung tänker lova sju års uppdateringar med Galaxy S24-telefonerna. Det här skulle innebära uppdateringar ända fram till Android 21.

Ett lite mindre generöst rykte är att Samsungs kommande Galaxy AI-tjänst endast är gratis under en kort prövotid. Sedan får vi teckna upp en månadsbetalning om vi inte kan leva utan tjänsten.

Via: Android Headlines