Säkerhetskameror från Nest ska hålla koll på garaget

Från sajten:
image

En uppdatering till Nest Cam ska kunna hålla koll på ditt garage. Den kommande funktionen ska varna om porten varit öppen för länge.

Enligt hemsidan 9To5Google så arbetas det på en uppdatering till säkerhetskamerorna Nest Cam som ska kunna hålla koll på ditt garage. Den kommande uppdateringen ska kunna varna om det är så att din garageport varit öppna för länge. Med andra ord så kan säkerhetskamerorna nu inte bara hålla koll på omgivningarna utan även på garaget i hemmet. Redan idag finns det notiser som meddelar om ett paket lämnats utanför dörren och förhoppningsvis får vi se denna nya funktion i en kommande uppdatering. Då gäller det att kameran är riktad mot din garageport varpå notiser ska kunna skickas om den är öppen under en längre period men också när den stängs.

Värt att tänka på är att det med all sannolikhet krävs ett abonnemang på Nest Aware för att ta del av funktionen. Troligtvis kommer funktionen också att enbart fungera med kabelanslutna kameror eftersom batteritiden annars kan förkortas väsentligt.

Källa: 9To5Google