Så skulle Dynamic Island kunna se ut på iPad Pro

Från sajten:
image

iPhone 14 Pro har inte ens hunnit landa i händerna på folk men ändå är drömmarna igång att den interaktiva sensorpanelen Dynamic Island ska komma till iPad Pro.

Och frågan är ju varför vi ska blunda och fundera på hur det skulle se ut med Dynamic Island på en iPad Pro när det finns kreativa människor där ute som kan visa det istället? Det är Parker Ortolani som har tagit fram konceptbilderna som visar hur Apple skulle kunna använda den interaktiva panelen lite bättre än idag. Dynamic Island skulle kunna visa saker i till exempel Safari så vi kan snabbt kan välja att översätta sidan vi är på, aktivera läsläget och mycket mer.

Om Apple kommer att implementera Dynamic Island även i iPad och kanske till och med Mac framöver återstår att se men den nya interaktiva sensorpanelen har fått mestadels lovord på internet och Apple verkar verkligen ha skapat något som vi kan ha användning av.

Källa: Twitter

2 gillningar

Intressant. Har iPad och Mac Face ID?

Ipad har.
Inte Mac.

1 gillning

Så snyggt!

Kul att en mjukvara är det som nästan lockar mest i en ny hårdvara.

Tror att det dröjer innan många appar stödjer Dynamic Island. Funktioner som inte finns i alla modeller av iPhone (och iPad) brukar inte vara högsta prioritet.

Helheten…

Som vanligt, hur alla gissade rätt men samtidigt fel. Pinholes som blev något helt annat.

Och helt plötsligt