Så mycket kommer Segway's Navimov-serie att kosta

Från sajten:
image

Alla som har en robotgräsklippare brukar älska deras lilla hjälpreda men att gräva ned gränsvajrarna är långt ifrån en underhållande uppgift – men nu blir det lättare.

Segway verkar lösa det stora ångestmomentet med att köpa en robotgräsklippare genom att lansera Navimov som inte kräver några gränsvajrar utan allt sker med virtuella gränser som du ställer in i appen. Du tar helt sonika en promenad med din robotgräsklippare under installationen och då mappas din trädgård upp. Skulle du ändra något i din trädgård så som att du planterar ett par buskar eller gräver ned en pool i marken så kan du direkt i appen fixa detta så din bästa vän i trädgården inte tar ett dopp eller klipper ned dina krusbär.

Navimov är även utrustad med ett stöldskydd så om den skulle flyttas utanför din tomtgräns så får du direkt ett larm och platsinformation i appen. Den använder sig av EFLS (Exact Fusion Locating System) som ska ge den en noggrannhet på centimetern tack vare flera sensorer som kombinerar informationen som hämtas in. Batteriet på värstingmodellen är på 10 400 mAh och kan klippa upp till 3 000 kvadratmeter.

Så vad kostar det då att få en smart robotgräsklippare där du slipper lägga en hel semesterdag på att gräva ned gränsvajrar? Navimov finns i ett par olika modeller och priset ligger mellan 14 299 kronor upp till 28 599 kronor beroende på vilken modell du väljer.

 

Via: Segway

 

 

Billigt! Fy fasen. Vill så gärna ha robotgräsklippare men kostar skjortan och är bökigt. Men Xiaomi äger väl Segway - vågar man hoppas på budget-klippare med något av deras märken på likt dammsugarna?..

1 gillning

Denna är väl ganska »budget« ändå?

Den jag är mest sugen på egentligen! Har mycket annat i Ryobi! Men är ju fantasisummor. Kikar på några som ligger på 5000 typ, men tycker det är dyrt! :sweat_smile:

Bara att slå en pling till @Esse så fixar han det…
Han kan ju köpa en som sedan bara råkar gå sönder/bli stulen vilket en försäkring självklart täcker… :wink:

Min specialitet är riktig skada – inte låtsasskador !

Bättre totalt haveri än små skador som eventuellt kan lagas… ;(