Så köper du OnePlus Buds Pro lite billigare

Från sajten:
image

Från och med i morgon 18 augusti kl. 13:00 går det att förhandsboka OnePlus Buds Pro.

Case and earbuds_white OnePlus

OnePlus Buds Pro är OnePlus första smarta adaptiva brusreducerande (ANC) hörlurar. OnePlus beskriver hörlurarna med att ha ett branschledande system för smart brusreducering, överlägsen samtalskvalitet, utökad batteriprestanda och ett mer personligt ljud för att skapa en uppslukande och förstklassig ljudupplevelse. Hörlurarna har en batteritid på 38 timmar och Warp-Charge som ger 10 timmars lyssning på bara 10 minuter.

OnePlus Buds Pro har ett smart ANC-system som på ett intelligent sätt dränker oönskade ljudfrekvenser i realtid, till exempel omgivande buller eller skrammel, och justerar brusreduceringsnivån i enlighet med detta för att hålla användaren fokuserad på sina låtar. Varje hörlur har en tre-mikrofon-inställning som aktivt filtrerar bort ljudnivåer på upp till 40dB efter behov för att ge en mycket mer bekväm och skräddarsydd lyssningsupplevelse i motsats till konventionella ANC-system med fast brusreducering. Tillsammans med förbättrade brusreduceringsalgoritmer och en mekanisk design för att minska vindbrus säkerställer OnePlus Buds Pro att samtal alltid är kristallklara även i högljudda miljöer.

Case and earbuds OnePlus

Priset för ett par OnePlus Buds Pro kommer att vara 1690 kronor. Hörlurarna kommer att gå att förhandsboka på OnePlus.com, eller Webhallen eller Dustin.

För att komma undan lite billigare startar en Scavanger hunt i morgon klockan 11:00. På OnePlus instagramkonto, Oneplus.com och på OnePlus forum kommer det att gå att hitta delar av en kod som när den sätts ihop ger 100 kronor i rabatt på ett par OnePlus Buds Pro.

Rabatten går att få mellan de tre första förhandsbokningstimmarna. 13:00 till 16:00

Läs mer på OnePlus.com

 

Haha!

Jag läste överskriften som att det skulle komma en light-version av oneplus buds pro och att dessa skulle vara lite billigare…

Letade ett par, tre gånger i artikeln efter vad dessa light-lurar skulle kosta… :joy:

Nu fattade jag…

2 gillningar

:joy: Det var ju inte meningen :grimacing: Ledsen för det.

Saknas det inte ett ”Så köper du” i rubriken?