Ryobi lanserar tre nya skaftdammsugare

Från sajten:
image

Att hålla rent i våra hem blir allt lättare för var dag som går. Nu lanserar även Ryobi nya skaftdammsugare som ska bli våra bästa vänner i vardagen.

Ryobi lanserar tre nya modeller av kraftfulla skaftdammsugare på den svenska marknaden. Gemensamt för alla de nya skaftdammsugarna är att de använder batteri för ONE+-systemet vilka är utbytbara och fungerar med övriga kompatibla produkter från Ryobi.

2022 RYO StickVac Family Feb A Final

Skaftdammsugarna är utrustade med en ny dubbel cyklisk separationsteknik som ger ett snabbare och mer långvarigt luftflöde vid städningen.

Ryobi RSV18

En fördel med dessa är att de kan stå upp av sig själv när du tar en paus i dammsugningen. Något som inte finns hos alla skaftdammsugare på marknaden. Dammbehållaren är löstagbar vilket förenklar tömningen. Golvmunstycket är svängbart vilket underlättar städningen i svåråtkomliga utrymmen.

Ryobi RSV18X1

De nya modellerna är:

  • RSV18 – har en motor med borstar, 55-minuters drifttid, 0,6-liters dammbehållare och är försedd med ett 24 cm brett golvmunstycke, borste och fogmunstycke.
  • RSV18X – borstlös motor, 60 minuters drifttid, 0,8 liters dammbehållare och försedd med ett 26,5 cm brett golvmunstycket för 10 % snabbare täckning, borste och fogmunstycke.
  • RSV18X1 – borstlös motor, 60 min drifttid, 0,8 liters dammbehållare och försedd med ett 27,5 cm brett premiumgolvmunstycket med dubbla rullstänger för bättre uppsamling på hårda golv och 10 % snabbare täckning, borst- och fogmunstycke, rengöringsmunstycke för ventilationsöppningar och kraftfullt husdjursmunstycke.

Drifttiderna är baserade på användning med ett 5,0 Ah-batteri men kan variera beroende på tillämpningen.

Källa: Pressmeddelande