[Rykten] Oneplus 9-serien

Några rykten om kommande OnePlus 9-serien.

“They will be putting up $150 million in a partnership with Hasselblad to beef up their camera system. The 9 series will do 4K 120fps and 8K 30fps and 12-bit RAW.”

https://forums.oneplus.com/threads/your-best-shot-co-developing-the-oneplus-camera-experience-with-hasselblad.1397640/

Värt att tänka på med kamera-samarbeten:

2 gillningar

MrMobile är en favorit :slightly_smiling_face:

Från sajten:OnePlus gick i dag ut med att de släpper en ny telefon och detta i ett samarbete med inga mindre än Hasselblad.

Det har på kommit en massa hintar om att det här har varit i görningen under en längre tid. På OnePlus Sveriges Instagramkonto har vi kunnat hintar om att kameran kommer få sig en ordentlig uppdatering.

Att det föll på svenska Hasselblad bådar gott för att det ska bli en kamera som står ut och kan hjälpa OnePlus att ta större marknadsandelar på annars trång marknad.

Hasselblad har tidigare samarbetat gällande kamerorna till drönarföretaget DJI. Men nu har Hasselblad och OnePlus skrivit ett samarbetsavtal på tre år och förhoppningsvis blir det mer än att Hasselblad bara lånar ut sitt namn. Så som vi sett så många gånger förr att kameratillverkare gjort.

Övriga rykten har hittills pekat på att OnePlus 9 Pro kommer med en böjd 1440p 120Hz skärm, 45W snabbladdning och omvänd trådlös laddning.

Att OnePlus refererar till lanseringen av “serien” kan tolkas som att det kan bli mer än en enhet som debuterar senare denna månad. Det finns också en bekräftelse på 5G, vilket inte verkar helt osannolikt för att kunna ge Samsung och Apple en match.

Men allt kommer avslöjas 23 mars

1 gillning