Rykte: Nästa AirPods Pro kan kolla hörseln på användaren

Från sajten:
image

Det hände en hel del med både brusreducering och ljudkvalité när nya generationens AirPods Pro lanserades och nästa modell ryktas vara mer hälsofokuserade.

Nu när Apple äntligen har ”lagat” brusreduceringen och gett oss ett bättre ljud i senaste generationens AirPods Pro så kan de fokusera på lite andra coola funktioner. Mark Gurman skriver i sitt senaste nyhetsbrev att en funktion som kan komma är att det kommer gå att göra ett hörseltest med hjälp av AirPods Pro. Han säger även att Apple funderar på att göra AirPods Pro till hörapparater framöver. En annan sak som känns självklar är att de även kommer ta bort lightning och ersätta det med USB-C.

Precis som det ryktats om tidigare så tror Gurman att nästa generations AirPods Pro även kan kolla kroppstemperaturen via AirPods Pro så vi kan få reda på om vi har feber eller inte. Han är även tydlig med att de nya hörlurarna kommer att dröja ett bra tag till innan de går att köpa.

Via Bloomberg

1 gillning

Nu har jag iofs bara suttit på den testades sida men ett hörseltest är en sekvens av toner i olika styrka och tonlägen så ett hörseltest är inte så mycket lurarna som en testsekvens där du svara när du hör något.

Och hörapparater? Kanske, de är en kombination av mjuk och hårdvara. Det brukar apple vara bra på.

Kan skapa ett audiogram så du får personligt anpassat ljud i AirPods (funkar åtminstone i pro, har inte testat med andra modeller).

3 gillningar

Jag provade nyss. Jag har iofs inte mitt senaste audiogram men resultatet påminner om det som jag såg hos audionomen

Och Hörselnedsättningen är i samma storleksordning så det verkar rätt:)

Tack för tipset

2 gillningar

Vasa du??!

Har de någon lösning på att jag inte hör något när jag läser? Min familj undrar.

Mer sugen på temperaturmätare, det skulle nog få även mig att köpa dessa dyra fula måsskitar.

Eller är det så att du hör men du lyssnar inte? Det är kanske värre?

1 gillning

Antagligen är det så.