Rykte: iMac Pro med 27 tums mini-LED till våren

Från sajten:
image

Senaste ryktena kring den lite mer kraftfulla allt-i-ett-dator från Apple menar att den kommer till våren 2022.

Det är skärmanalytikern Ross Young som är i farten med sina senaste rykten efter att ha scannat av skärmleverantörerna. Enligt honom kommer den största iMac behålla sina 27 tum till skillnad mot tidigare rykten om 32 tum. Den kommer även gå samma väg som MacBook Pro-modellerna och få mini-LED med 120Hz bilduppdateringsfrekvens.

Ross Young avslöjar även att denna dator är planerad att lanseras till våren nästa år. Även om namnet iMac Pro inte är bestämt kallas den det redan i flera medier och skvaller och det skulle förenkla för konsumenter. Young tar även upp ryktena om OLED-skärmar i iPad och MacBooks och tror inte att vi kommer se detta innan 2023 som tidigast.

Via: Macrumors

Nej nej nej! 27 rum är ej godkänt av The Esse.

1 gillning

OK, vad är rätt enligt dig?

man får hoppas att rykterna saknar 5 rum.

32-34 tum!

Vem saknar inte 5 tum…

1 gillning

That’s what…… :zipper_mouth_face:

Själv anser jag att 5k 27:an är i det närmaste perfekt för grafiskt arbete. Om jag nu får ha en annan åsikt.

Haha man får ha hur många åsikter man vill :slight_smile:

1 gillning

Socialstyrelsen rekommenderar 6-8 åsikter om dagen!

1 gillning

Nästa år blir ett intressant skärmår helt klart!

Från sajten:
image

Apple har i skrivande bara en iMac kvar i sortimentet och det är en liten rackare på 24″ som rullar på M1, men nästa år kan det bli tillökning.

Det är Mark Gurman som i sitt senaste nyhetsbrev skriver att Apple arbetar på en iMac som ska skeppas med M3-chippet. Om detta kommer vara en uppföljare till nuvarande iMac 24″ med M1 är oklart men Gurman nämner även att han inte tror att Apple har lagt ned iMac Pro så det skulle kunna handla om en Pro-modell med större skärm. Han tror att iMac med M3 kommer lanseras sent under 2023.

“Since then, I’ve heard that the M2 chips aren’t the only ones in testing within Apple. And if you’re waiting for a new iMac, I’m hearing an M3 version of that desktop is already in the works—though I imagine it won’t launch until the end of next year at the earliest. Also, for those asking, I still think an iMac Pro is coming. It just won’t be anytime soon.”

Detta är såklart trevliga nyheter för alla som går och drömmer om en ny, stor iMac men undertecknad är lite lättad då jag precis slog till på en iMac 24″. Nedan är en bonusbild på färden hem, viktigt med säkerhetsbälte.

Källa: Nyhetsbrev

1 gillning

Tänk att Apple är en obekräftad dator i från att ha den perfekta lineup:en för första gången någonsin!

Ja, en iPad Pro 16".

Från sajten:
image

Bloombergs Apple-expert Mark Gurman skriver i sitt senaste nyhetsbrev vad Apple kan tänkas släppa senare i år.

Just nu är det sommar och det lär inte bli några nya Apple-prylar innan hösten. Mark Gurman har fyllt sitt nyhetsbrev med vad han tror att Apple kommer att släppa till höst och vinter. Enligt nyhetsbrevet lever MacBook Pro 13-tum vidare som förväntas få M3-chippet till hösten. De nyare MacBook Pro 14- och 16-tums modellerna uppgraderas till M3 Pro- och M3 Max-chipp. Även uppdaterade iPad Pro-modeller med OLED-skärmar, iPhone 15- och Apple Watch S9-modeller tillsammans med en ny Ultra nämns.

Men det som sticker ut mest är en ny iMac med 30-tums skärm. Det finns nu förhoppningar om att den släpps under M3- eller M4-cykeln med Pro- och Max-chip. En cykel kan sträcka sig över ett par år så det kanske är för tidigt att hoppas på att Apple släpper en större iMac innan årets slut. Men hoppet om en större iMac fortsätter att leva vidare.

Via: iMore

1 gillning

Alejandro Jodorowsky Fun GIF by Endless Poetry