Røde Wireless Pro är trådlösa micken för dig som kräver lite mer

Från sajten:


Røde gör fantastiska produkter och nu kommer de snart lansera en Pro-version av sina trådlösa mikrofonsystem som bland annat kan spela in lokalt direkt i enheten.

Røde Wireless Pro påminner om Røde Wireless Go till utseendet men på insidan har det hänt en hel del som gör livet lättare och tryggare för den som livnär sig på att till exempel filma. Ett exempel på det är att Wireless Pro har en inbyggd inspelningsfunktion med ett lagringsutrymme på 32 GB (upp till 40 timmars inspelning). Då vet man alltid med sig att det man spelar in inte bara skickas trådlöst in i till exempel en kamera utan även sparas lokalt om något skulle strula. Batteritiden ligger på upp till sju timmar och med i förpackningen får man även ett laddningsfodral så vi enkelt kan ladda upp dem när vi är på resande fot.

Jämfört med Wireless Go så har Wireless Pro en räckvidd på 260 meter istället för det tidigare 200 meter och en annan liten men tacksam förbättring är att 3,5 mm-anslutningen är låsbar så vi slipper råka rycka ur sladden av misstag. Den största nyheten är att Wireless Pro har stöd för 32-bit float recording vilket innebär i praktiken att vi aldrig behöver tänka på att justera mikrofonens känslighet. Priset kommer landa på 399 dollar och exakt när de kommer lanseras är lite oklart men det går redan nu att skriva upp sig på väntelistan.

Källa Røde

You had me at laddningsfodral!