Robotdammsugare från Miele med 4-stegsrengöringssystem

Från sajten:
image

Miele har en ny kraftfull robotdammsugare ute på marknaden. Full med funktioner och sidoborstar som sopar upp det mesta och når i hörnen.

Tyska Miele som är kända för sina produkter inom vitvarusegmentet lanserade för någon månad sedan en ny robotdammsugare. Miele Scout RX3 är en mångsidig robotdammsugare med ett 4-stegsrengöringssystem för alla golv. Sugsystemet har fyra särskilda utrustningsegenskaper:

  1. Utsvängbara sidoborstar med 20 armar forslar grovsmuts under enheten
  2. En borstvals tar upp denna på ett pålitligt sätt och transporterar den till den främre sugöppningen
  3. Den bakre sugöppningen ser till att grundlig upptagning sker av finare smuts
  4. Genom en stark fläkt förs smuts säkert till enhetens dammlåda

 

Miele Scout RX3

Robotdammsugaren ser även i 3D. Vidareutvecklingen av smart navigation ger robotdammsugaren en mycket exakt tredimensionell rumsidentifiering via ett stereokamerasystem. På så sätt räknar enheten ut avståndet till eventuella hinder och navigerar optimalt runt möbler och föremål. Även i komplexa rum rör sig Scout RX3 fullkomligt obehindrat och rengör fullständigt. Miele Scout RX3 kan anslutas till [email protected] som samlar alla intelligenta produkter från företaget. Navigering sker systematiskt genom rummen för att inte missa områden och detta kan ses i appen.

Miele Scout RX3

Robotdammsugaren Miele Scout RX3 har två frontkameror så att du se hur flitig Scout RX3 är där hemma. Dessutom kan rengöringen alltid följas i realtid ur robotdammsugarens perspektiv. Det är också möjligt att navigera robotdammsugaren via pilknapparna. Givetvis är direktsändningen av kamerabilderna krypterad. Med Furniture Protection Technology, bestående av 7 infraröda sensorer framtill, känner robotdammsugaren av möbler och andra hinder. Ytterligare tre infraröda sensorer under enheten undviker att den åker ner för trappor.

Som med många andra robotdammsugare kan du sätta upp zoner som ska undantas från städningen. I läget “Silent” har du upp till 170 minuters körtid och är du sugen på att röststyra enheten kan detta göras via Amazon Alexa.

Med 20 utsvängda sidoarmar som sträcker sig från enheten, når Miele Scout RX3 också in i hörnen. När robotdammsugaren möter ett hinder, skjuts sidoarmarna helt enkelt tillbaka.

Miele Scout RX3

Rekommenderat pris för Miele Scout RX3 ligger kring 5799 kronor hos utvalda återförsäljare.

Källa: Miele

1 gillning