Roborock S8 presenterad

Från sajten:
image

Roborock har idag på CES 2023 presenterat sin senaste robotdammsugare med ett helt nytt rengöringssystem.

Roborock är en av de mest framstående företagen när det kommer till att tillverka intelligenta robotdammsugare. I dag på teknikmässan CES 2023 i Las Vegas lanserar Roborock S8-serien och Dyad Pro. Den senare av de två är en trådlös våt- och torrdammsugare.

Roborock säger att med S8-serien och Dyad Pro har de nu en serie som är tillräckligt effektiv för att vara en komplett helhetslösning till sina kunder runt om i världen. Roborocks vd och grundare Richard Chang uttalar sig följande om S8-serien och Dyad Pro:

Serien tar tillvara på det mest kraftfulla rengöringssystemet som vi utvecklat hittills för robotdammsugare. Tillsammans med förmågan att smidigt manövrera sig runt föremål kan den nu storstäda själv, det har inte varit möjligt tidigare. Dyad Pro förbättrar våt- och torr-rengöring med oöverträffad rengöringskraft, introducerar ett nytt intelligent systemintelligens och blir ett fullgott alternativ för att städa själv

Roborock S8-serien består av tre olika modeller, Roborock S8 Pro Ultra, Roborock S8+ och Roborock S8. Roborock S8 Pro Ultra har fått en helt ny RockDock (dockningsstationen för robotdammsugaren). Den nya dockningsstationen har automatiskt mopptvätt, dammtömning, påfyllning och självrengöring. Dockan innehåller också en varmluftstork vars funktion är att förhindra tillväxt av mögel och lukt på moppdynan och dockan.

Förbättrad prestanda av rengöringen

S8-serien har fått en uppgraderad sugförmåga och är på 6000 Pa den starkaste av alla Roborockdammsugare hittills. För att minska att hår trasslas in i gummiborsten har S8-serien nu en dubbel gummiborste som även förbättrar smutsupptagningen. Roborock S8 Pro Ultras borste lyfts upp 6 mm när moppläget är aktiverat. Det här förhindrar att skada robotdammsugaren när den ska städa upp spillda vätskor. Även när robotdammsugaren återgår till sin docka lyfter den upp borsten för att förhindra skador.
I S8-serien har Roborock sitt VibraRise® 2.0 moppsystem som för att moppen automatiskt lyfts upp vid rengöring på mattor. När moppen ska användas gör den så med sonicmoppingteknik. Vilket är att den vibrerar istället för att enbart dras över ingrodd smuts. Med sonicmoppningstekniken skurar moppen golv med en frekvens på 3000 gånger/min. S8 Pro Ultra har fått en uppgradering till två olika vibrationslägen som ska ge bättre effektivitet jämfört med det ursprungliga moppsystemet.

3D-system för att navigera i det stökiga hemmet

Roborock kallar det för ett reaktivt 3D-system som används för att undvika hinder i hemmet. S8-serien har det senaste system för igenkänning och undvikande av hinder. S8-serien identifiera olika objekt på sin väg och manövrera runt dem.

Pris och tid för köp.

Roborock S8 kommer finnas tillgänglig från och med andra kvartalet 2023. Prislappen blir 699.00 EUR (S8), 899.00 EUR (S8+) och 1499.00 EUR (S8 Pro Ultra).

Roborock Dyad Pro

Roborock Dyad Pro är en trådlös torr och vår dammsugare. Genom en behållare med rent vatten som matas ut vid mopprullarna och sedan sugs tillbaka upp i Dyad Pro går det att enkelt moppa hemmet. Munstycket kan enligt Roborock ta sig in även i de mindre hörnen i hemmet. Munstyckets moppar kommer 1 mm nära väggarna. Rengöringskraft och vattenflöde fördelas automatiskt av Dyad Pro. Den medföljande dockningsstationen låter sedan Roborock Dyad Pro självrengöra och torka topprullarna automatiskt. Även här för att förhindra bakterier och lukter att spridas.

Dyad Pro kommer finnas tillgänglig från och med q3 2023.

Galleri

1 gillning

Börjar de inte bli lite väl dyra?
Jag är inne på min 3e robotdammsugare nu, 2 Roborock och en Xiaomi.
Hoppar jag in på mitt lokala ICA på hemvägen kan jag köpa en vanlig dammsugare för 5-600:- Betala 15.000:- för en som håller ca. 2 år känns sådär.

Dom här dockningsstationerna är ju groteska.:flushed:

1 gillning

Precis min tanke, då kan man inte gömma undan den längre.
Det är ju inte en inredningsdetalj som gärna syns...

Kanske inte rätt ord.:wink::joy:

Affärsidé: snygga möbler som är anpassade för att husera fula dammsugare :slightly_smiling_face:

1 gillning