Roborock och S7+ – 5 Tips och trix

Hela den här artikeln är en annons för Roborock:

Peter Esse svarar på de fem vanligaste frågorna han fått om robotdammsugare.
I den här videon, som är gjord i samarbete med Roborock, får du hjälp med att maxa din robotdammsugare, spara tid och undvika frustration.
Peter går igenom vad du ska tänka på första gången du använder din robotdammsugare, rumshantering (inklusive tips du inte hittar i manualen), röststyrning, våningar och trösklar.
1 gillning

Intressant video och ser fram emot nästa.

Jag har kört med Xiaomi Home appen. Går det att överföra kartan därifrån till Roborock appen eller måste man börja om igen om jag nu vill köra Roborock appen? Märkligt att de har skapat två appar för samma dammsugare…why???

Du får börja om men det är inget större problem

Hemma upplever vi (av någon anledning) att Roborock appen gör att dammsugaren blir mer förutsägbar. Med Xiaomi appen kunde den emellanåt glömma bort att ta stora delar av våningen

Det känns lite drygt att dammsugaren ska skapa en ny karta samt att man ska ställa in no-go-zones etc igen. Det hade varit smidigare om man hade kunnat läsa in allt från ena appen till den andra. Det är ju samma företag och kartorna sparas i molnet, så det borde gå kan man ju tycka.

Har aldrig haft problem med Xiaomi appen, den har alltid dammsugit och moppat där den ska.

Första Roborock-dammsugaren S50 gjordes för Mi Home och det fanns ingen egen app. Därefter utvecklade en egen app för själv ha kontroll över vilka funktioner som kunde erbjudas. Men man fortsätter även stödja Mi Home-appen och med det möjlighet till automatiseringar med andra Xiaomi-grejer.