RioHeating lanserar konvektorelement för HomeKit

Från sajten:
image

Det brittiska företaget Rio Heating lanserar nu ett snyggt designat konvektorelement med stöd för bland annat Apple HomeKit. Med en design som ser ut som en platt-tv på väggen smälter den in snyggt i de flesta hem.

Rio Arc utlovar upp till 40% besparing av värmekostnaderna och kan, som många andra smarta lösningar, länkas samman i ett hemmet för en effektivare kontroll av uppvärmningen. Här kan du skapa zoner som samverkar på ett effektivt sätt. Uppkoppling sker med wifi direkt mot företagets servrar så du behöver ingen extra hub eller gateway hemma vilket väl kan vara skönt och effekten är 2.000 W.

RioHeating konvektorelement för Apple HomeKit

Rio Arc installeras enkelt via den egna appen och möjliggör dessutom stöd för Google Assistent och Amazon Alexa. Nu är ju konvektorelement här i Sverige oftast ett komplement till uppvärmningen men säkert perfekt för användning i sommarstugan, friggeboden eller i Attefallshuset då den täcker en yta upp till 24 kvadratmeter. I förpackningen medföljer såväl fäste för väggen som fötter att ställa den på för portabilitet.

Rekommenderat pris är £249 och produkten kan levereras inom EU med fri frakt när du beställer direkt från företagets hemsida.

2 gillningar

Cool! Påminner lite om de där servrarna som skulle placeras ut som element hemma hos folk. Men med den här galna sommarvärmen vi haft senaste tiden så vägrar mitt hus gå under 23 °C just nu, eller kan det vara all elektronik jag har i hemmet :thinking:

3 gillningar