Ring Video Doorbell 3 Plus finns nu i Sverige

Från sajten:
image

Amerikanska företaget Ring meddelar nu att Ring Video Doorbell 3 Plus nu finns tillgängliga i Sverige. Båda videodörrklockorna är batteridrivna vilket möjliggör enklare installation.

En av nyheterna i deras videodörrklocka Ring Video Doorbell 3 Plus är funktionen “Pre-Roll” som ger en bättre bild av det som händer strax innan det händer om man säger så. Filmklippet börjar spelas in strax innan rörelsedetektorn aktiveras. Detta är en nyhet för batteridrivna videodörrklockor och inspelning börjar 4 sekunder innan rörelse upptäcks. Det blir då möjligt för användaren att se vad som triggade inspelningen.

Ring Video Doorbell 3 Plus Outside

Såväl Ring Video Doorbell 3 som Ring Video Doorbell 3 Plus har zonfunktioner (Privacy Zones) så att det är möjligt att exkludera områden som inte ska trigga inspelning. Rörelsezon som kan känna av rörelse är justerbar inom 1,5 till 4,5 meter från ytterdörren.

Videodörrklockan använder såväl 2,4 GHz som 5 GHz dual-band vilket ger en förbättrad anslutning. Då Ring ägs av Amazon så är produkterna givetvis kompatibla med Amazon Alexa men dessvärre inte Google Home eller Apple HomeKit.

Ring Chime & Ring Pro

Ring lanserade även en ny design på sin Ring Chime och Chime Pro för de användare som vill höra ljudnotiser från sina uppkopplade Ring-enheter. Den sistnämnda, Chime Pro har dessutom en inbyggd nattlampa samt en Wifi-förstärkare som förlänger nätverksanslutningen för produkter från Ring.

Rekommenderade priser för de nya produkterna från Ring

  • Ring Video Doorbell 3 – 1999 kr
  • Ring Video Doorbell 3 Plus – 2499 kr
  • Ring Chime – 449 kr
  • Ring Chime Pro – 649 kr
Produkterna kan köpas direkt av Ring.com men också via utvalda återförsäljare i Sverige.
Källa: Ring