Ring presenterar ny dörrvideoklocka

Från sajten:
image

Ring Battery Doorbell Plus är en ny dörrvideoklocka som ska visa mer än tidigare. Nu blir det möjligt att se ett större område framför kameran.

Elektronikföretaget Ring som ägs av Amazon har presenterat en ny batteridriven dörrvideoklocka. Denna nya utmärker sig från de tidigare genom att ha ett synfält om 150° x 150° vilket innebär att även paket som lämnas framför ytterdörren syns vilket har varit svårt med deras andra versioner.

Utöver att se paket går det också att se besökare från topp till tå tack vare det utökade området som nu tas upp av kameran.

Upplösningen är på 1536p och även batteriet ska vara förbättrad med längre batteritid, detta utan att kompromissa på funktionerna. Utöver de vanliga funktionerna som Motion Detection, Privacy Zones, Quick Replies finns givetvis Live View vilket innebär kommunikation i realtid.

Ring Battery Doorbell Plus kan förbeställas idag och priset är 180 amerikanska dollar med leverans den 5 april 2023. Det kommer även vara möjligt att få paketvarningar och förbättrade notiser via abonnemanget på 4 dollar i månaden.

Källa: Engadget

Med alla dessa olika dörrklockor, vilken bör man ha? Snabb respons, gärna homekit. Nån som vet?