Ring Floodlight och Video Doorbell kommer i nya versioner

Från sajten:
image

Idag presenterar Ring nya versioner av både utomhuslampan och dörrklockan – här är Floodlight Cam Wired Pro och Ring Video Doorbell 4

De uppdaterade versioner av Floodlight och Video Doorbell visas idag och kommer med en del nyheter. Floodlight Cam Wired Pro får ny 3D-avläsning med fler sensorer som lättare kan avgränsa området du vill övervaka, genom att mäta avstånd till objekt med hjälp av radar. Avläsningen via radar gör det också möjligt att få fågelvy för att tydligare se var ifrån någon tagit sig in på trädgården i ett nytt perspektiv, som tidigare lanserats med Video Doorbell Pro 2.

Vi får också fler mikrofoner för klarare ljud utan eko samt nattläge i färg. Floodlight drivs som namnet skvallrar om genom fast installation och börjar säljas inom några månader med en prislapp på 2799 kronor.

Ring Video Doorbell 4 har en 1080 HD-kamera och kommer med samma funktioner som vi är vana att se men förbättrade – dual-band wifi, tvåvägssamtal och valbara zoner. Vi får också vad de kallar Pre-roll där vi får en förhandsvisning i rörligt material på 4 sekunder utan att behöva starta streaming. Ring Video Doorbell 4 har säljstart 5 maj till ett pris på 2199 kronor.

Via: Ring.