RFSU släpper sexiga manualer till sina sexleksaker

Från sajten:


Enligt en undersökning på uppdrag av RFSU så har nästan hälften av svenskarna någon form av sexleksak hemma men de flesta tröttnar på dem och låter dem damma i någon låda och det är ju dumt.

Det är enligt undersökningen hela 42 procent av alla svenskar som har tillgång till en sexleksak och de flesta verkar nöjda men en tredjedel av alla tröttnar då det blir för enformigt och att spänningen dör ut. RFSU har lanserat en ny serie sexleksaker som heter Sense Me Sex Toys och istället för att skicka med en trött manual i lådan så bjuds det på ljudbaserade guider som ska få det att hetta till lite extra. Guiderna går lika bra att följa på egen hand eller tillsammans med sin käraste.

Eftersom sexleksakerna bidrar till ett ökat sexuellt välbefinnande, känns det viktigt för oss att bidra till lösningar som kan öka användandet. Våra sensuella manualer ska inte bara förmedla viktig information utan även fungera som en källa för lust och inspiration. Så att fler kan hitta lusten och upptäcka leksakernas fulla potential, säger Anette Otterström, Nordic communication & brand manager på RFSU AB.

Manualerna har tagits fram tillsammans med audioerotik-appen OhCleo och de finns att lyssna på RFSU´s hemsida redan idag och de når man även enkelt på produkternas förpackningar i form av en QR-kod.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Har du en sexleksak hemma?

  • Japp en!
  • Fleeera
  • Nej men funderar på att köpa
  • Nej fy fasen

0 röster

Alla har väl en Strap-On hemma i sängkammaren.:wink:

Minst två, höger och vänster hand :smile:

Finns det inget "Nej men kul för andra" ?