Reklam: Äntligen! Såhär borde alla robotdammsugare fungera

Från sajten:
image

Tänk dig en värld där du inte behöver slita med städningen. Med Dreame L20 Ultra kan du göra verklighet av den drömmen. Det här är inte en vanlig robotdammsugare utan L20 Ultra tar städningen till en ny nivå. Med en helt ny moppförlängning som kommer åt i hörn och längs med golvlister, uppnår Dreame något som tidigare har varit en utmaning för robotdammsugare.

Spana in Dreame L20 Ultra hos Elgiganten!

Och det blir ännu bättre! Den kan lämna moppdukarna i dockningsstationen om du har långhåriga mattor hemma. Men den kan också känna av mattor och lyfta upp mopparna för att därefter rengöra mattan som vanligt, utan att den blir blöt. Med L20 Ultra är städningen en enkel match. Den tar hand om grovjobbet så att du kan njuta av ett rent hem utan stress.

Lär dig mer om Dreame L20 Ultra!

Säkert bra på alla sätt och vis, men 14 lax för en dammsugare, det känns lite väl i överkant. Då är det nästan billigare att hyra in en städare med RUT avdrag. :sweat_smile:

Inte bara nästan, det är billigare även utan rutavdrag men vitt om man kan nöja sig med att få städat en gång i veckan. Villa 140m2. Sen är 14 lax ett engångsköp städhjälpen rullar på....

Behåller min roborock trotjänare.

Var det Dyson som började med de larviga priserna på dammsugare eller när började det?