Quorn lanserar snabba måltider som räcker till hela familjen

Från sajten:
image

Quorn presenterar idag fyra storpack av sin favoriträtter som ska räcka till hela familjen och samtliga produkter är helt fria från kött.

Nyheterna skickas ut under oktober till butiker runt om i landet och de fyra lite större förpackningarna som ska göra hela familjen mätta består av Quorn Crispy ChiQin Burger som innehåller 7-8 burgare. De ska enligt Quorn själva ha lagom med sting och tillagas i ugnen direkt från frysen i cirka 15 minuter. Quorn Pytt innehåller potatis, quorn, lök, purjulök och tomat och kommer i en 990-gramsförpackning och tillagas i stekpannan på cirka åtta minuter.

Quorn Nuggets kommer nu i en förpackning som innehåller 30 nuggets och dessa går att tillaga i antingen ugnen eller varför inte airfryern och de ska även ha en låg halt av mättat fett. Sista nyheten är Quorn Burgare som kommer i ett åttapack och den går lika bra att grilla som att steka och samtliga nyheter dyker upp i butik från vecka 40. Quorn Crispy ChiQin burger har ett rekommenderat pris på 72,90 kronor, Quorn pytt 74,90 kronor, Quorn nuggets 72,90 och Quorn burgare kostar 72,90 för en förpackning.

Galleri

1 gillning

Vill se Herr @Marcus_Attefors göra video på dessa, gärna ihop med @RolexJocke!

1 gillning

That will never happen. :joy::joy::joy:

Slutade att köpa Quorn produkter när Anamma dök upp på marknaden. Mycket godare i alla fall när det gäller färs.

1 gillning