QBell sägs vara en riktigt smart ringklocka för dörren

Från sajten:
image

QBell säger sig ha den smartaste ringklockan för dörrar på marknaden. I alla fall om du inte vill ha en stor och klumpig enhet monterad vid dörren.

QBell är egentligen bara en QR-kod som fästs bredvid din dörr. När någon kommer för att besöka så skannas koden varpå det dyker upp en notis hos dig. Då finns möjligheten att svara med ett meddelande till besökaren. Den unika koden aktiveras via QBell-appen i din mobiltelefon vilket då gör att det är bara du som får notiser om någon är vid din dörr. Besökaren behöver inte appen för att “ringa” på dörren.

QBell

QBell kan installeras i princip var som helst och har inget krav på internet, elektricitet eller kabeldragning vilket i sig är smart. För att svara besökaren används QBell-appen där möjlighet finns till snabbsvar, realtidssvar eller chatfunktion. Vid leveranser kan instruktioner ges hur dessa ska hanteras om du inte kan svara själv.

QBell

Videoklippet nedan för QBell visar en del men lämnar också en del att önska eller vad säger den samlade kompetensen hos tekniknördarna här i Sverige?

Källa: QBell

Kul, men jösses så osmidigt.

Jag har en här som jag skall testa någon gång :slight_smile: