Prylen du inte visste du behövde i ditt badrum

Från sajten:
image

Återigen vänder vi blickarna till Kickstarter för att upptäcka ännu en pryl som vi inte visste vi behövde. Flushwow kan nu ta hand om spolandet av toaletten åt dig.

Kickstarter har genom åren lyckats hjälpa många mindre och i vissa fall större företag att nå framgångar med sina idéer kring banbrytande produkter. Sen finns det ju en mängd produkter som kanske inte är lika självklara och ett ljus i tunneln för dig som inte orkar (eller glömmer) att spola därhemma. Flushwow är en pryl som tar hand om spolningen automatiskt till dig och som eftermonteras på befintliga toalettstolar. Den ser helt enkelt till att spola efter dig så du slipper skämmas och samtidigt avger den lite väldoft för att dölja det hela.

En spolningsenhet monteras i vattentanken och via en infraröd sensor så sker spolningen automatiskt. Hela lösningen är trådlös så det enda som syns är en liten plastlåda som placeras på väggen ovanför toalettstolen. Skulle det behövas en extra spolning så finns det en knapp på enheten för detta. Förutom en vattenbesparande funktion finns det tre lägen; Light Mode, Heavy Mode och Double Flushing.

Flushwow

Väldoft finns att tillgå och kan ställas in så att den avger detta när du är klar eller regelbundet under dagen. En doftbehållare räcker i upp till 2 månader.

Själva huvudenheten har ett inbyggt batteri och laddas var fjärde månad via mikro-USB.

Är du intresserad kan du läsa mer via länken nedan och priserna börjar, för early-birds på USD 69 och den ska skeppas i augusti månad 2022.

Källa: Kickstarter

“En liten plastlåda”
Jag tycker den ser ganska stor ut och smälter inte in direkt.
En riktig Kickstarter pryl!:joy:

1 gillning

Geberit har ju luktsug med filter, duofresh, men även beröringsfri spolplatta, dock ingen automatik. Men anledningen kanske är att det skulle generera onödiga spolningar vid städning, tandborstning osv :stuck_out_tongue: