Projektor från Xiaomi för under tusenlappen

Från sajten:
image

För dig som är på jakt under en lägre prissatt projektor så kanske Xiaomi HY300 kan vara något. Den ser ut att finnas att köpa under lite olika varumärken.

Xiaomi HY300 är en vit projektor av det mindre slaget som kan projicera en rörlig bild på valfri yta. Projektorn säljs under olika varumärken men ska enligt uppgift vara från Xiaomi. Projektionsvinkeln är på 180° ljuskällan ska fungera i 50 000 timmar.

Projektorn kan hantera material i 4K men visar bara en upplösning på 1280 x 720 pixlar. Den har en ARM Cortex-A53 processor och använder Android TV, version 11 som operativsystem. För ljud finns en inbyggd högtalare på 5 W. Ansluts till wifi-nätverket och stöd finns för Wi-Fi 6 samt Bluetooth 5.0.

Rekommenderat pris ligger kring 940 kronor på AliExpress.

Någon som beställt hem en och testat?

Källa: AliExpress

Galleri

1 gillning

Grymt sugen man blev då!

Asså, hur är era erfarenheter med att beställa från Aliexpress? Inte gjort det på länge, så är nyfiken kring tull osv? Händer sånt fortfarande? Suger ju lite i fingrarna kring att beställa denna.

Tror skatten läggs på direkt nuförtiden så det blir inte dyrare än vad man betalar vid beställning. Däremot brukar Postnord hålla paketet som gisslan i 3-4 veckor.

Så är det!