Powerbanken som kan ladda både en och två datorer samtidigt - och en mobiltelefon

Från sajten:
image

I höstas drog företaget Sanho igång en Kickstarter-kampanj för vad de kallade världens kraftfullaste powerbank. Hyper Juice med hela 27000 mAh. Det är ström nog att ladda en MacBook Pro 13″ fullt två gånger, eller en Samsung Galaxy S10 Plus sex gånger.

Dessutom samtidigt och med snabb hastighet. Den har nämligen tre USB-portar varav två är USB-C med 60w respektive 100w. Den tredje är en USB-A på 18 watt som följer snabbladdningsstandarden Quick Charge från Qualcomm. Som referens kan vi konstatera att laddaren som följer med alla iPhones är på 5 watt medan de till de flesta iPad:ar är på 12 watt. MacBook Pro 13-laddaren är på 61 watt medan den till MacBook Pro 15″ är på 87 watt.

Vi antog utmaningen och stöttade projektet vilket kostade runt 1800 kronor. Det gav oss 45% rabatt mot vad de kommer kosta i framtiden.

Hyper Juice-batteriet kom häromdagen och vi kan konstatera att den ger den ström som utlovat även om MacBook:en behövde rätt lång tid på sig att beräkna hur mycket ström den fick. Om det beror på datorn och att vi tidigare inte tänkt på det eller på powerbanken låter vi vara osagt.

Byggkvalitén som helhet känns bra, den väger nästan ett halvt kilo men knappen och indikatorn för hur mycket ström som är i känns en smula plastigt.

Batteriet och flyg

Powerbanks av det här slaget måste numera tas med i handbagaget och får inte överstiga 100Wh. Hyper Juice 27000 mAh stannar på 99.9Wh. (27000 mAh/1000 x 3,7v =99.9Wh).

Nu är dessa återkallade. Skickas de in till Hyper blir vi ersatta med presentkort i deras butik för att köpa någonting annat. Läs mer hos Hyperjuice.