Pornhub är sura på Instagram samt Kim Kardashians rumpa

Från sajten:
image

Pornhub ihop med en rad intresseorganisationer och medlemmar surnat till på Instagram efter att sajtens Instagrma-konto blivit permanent avstängt.

“Kim Kardashian har lagt ut sin fullt exponerade rumpa inför sina 330 miljoner följare utan några som helst reaktioner från Instagram.” – Så argumenterar gruppen i ett brev till Instagram och Facebooks högsta chefer.

Man menar nämligen att man inte gjort någonting fel. Vidare ser man de regler som Instagram påstår att Pornhubs konto brutit mot diskriminerar alla som jobbar med inspelade vuxenlekar.

Pornhub påstår att det inte funnits något naket att tala om. Däremot har man givit karriärsråd för personer som kan tänkas vara intresserade av branschen.

Vad tycker du, hur skall sociala medier förhålla sig till nakenhet?

Via Varitey.

Naket är så överskattat.

Privata företag kan sätta precis vilka regler de vill. Däremot tycker jag inte att Pornhub har något på instagram att göra, men efter att ha tittat på Kims instagramprofil så förstår jag deras vinkel också. Instagram är bokstavligen nedlusat av rumpbilder från damer som söker bekräftelse. Den uttalade feministen Zara Larssons innehåll är på samma nivå som Kim Kardashian. Vilket jag tycker är lite lustigt.

Förövrigt tycker jag att TikTok borde förstöras.