Poolrengöringsrobotarna från Aiper var på gott humör

Från sajten:
image

Fler nyheter från IFA 2023 i Berlin och denna gång är det för att hålla rent i poolen. Aiper var på plats och visade upp vad deras robotar klarar av i poolmiljöer.

Amerikanska företaget Aiper var på plats på elektronikmässan i Berlin och visade upp sina poolrengöringsrobotar. Detta gjordes i en avslappnad miljö där en L-formad pool i det mindre formatet byggts upp och där deras poolrengöringsrobotar fick leka fritt. Två av deras Aiper Seagull Pro gjorde detta till allas förtjusning och klättrade obehindrat över varandra stup i kvarten vilket kanske inte var meningen.

Deras modell Seagull Pro är en trådlös poolrengöringsrobot som är utrustad med totalt fyra motorer för att hålla rent i poolen. I poolmiljö visade den tydligt att den inte har några problem med att klättra uppför lodräta väggar i sin jakt på att hålla rent.

Det inbyggda batteriet i Seagull Pro håller roboten vid liv i upp till tre timmar och batteriet laddas upp på 90 minuter. Fronten på poolrengöringsroboten ser ut som en glad mun vilket också personalen i montern bjöd på, stundtals klädda som flygvärdinnor för Aiper Airlines med syftet att njuta av semestern hemma i trädgården medan deras produkter tar hand om resten.

I företagets officiella videoklipp nedan går det även att se deras flytande robot, Aiper Surfer S1 som tar hand om sånt som ligger på ytan.

Stort plus för en trevlig monter där detaljerna tagits i beaktning och allt varvas med lite underhållning och humor.

Källa: Aiper

cringe