Podcast: Vilse i teknikdjungeln

Från sajten:
image

Denna vecka var det Johan ´Bulan´ Bengtsson som gjorde ljudtekniker Dennis Klarin sällskap under Live-inspelningen.

Efter en frånvaro på tre veckor, utan mobil och teknik ute i skogen så är Bulan något vilse i nyhetsflödet. Tyvärr kan Dennis inte råda mycket bot på det. Men tankar och drömmar kring Apples planer för molnet delar Dennis med sig av. Tillsammans med fler historier om robotgräsklippare. Det var också bra fart i live-chatten under kvällen med frågor om allt mellan himmel och jord, cola och streaming.

Så lyssnar du

Du kan lyssna på Bubblan via Apple Podcaster, Spotify och överallt där poddar finns. Sök bara på Bubblan så hittar ni oss. Nytt avsnitt kommer varje torsdag överallt eller reklamfritt via din egen Patreon-feed.

Vi önskar er också varmt välkomna in i Bubblan med oss varje tisdag! Då inspelningen sker live med tillhörande livesändning på YouTube. Vi går live 20.30 varje tisdag.

Via livesändningen på YouTube kan du vara med och ställa dina frågor och vara en del av Bubblan. Nedan hittar ni YouTube-länken för kvällens avsnitt.

Stöd oss

Med Bubblan+ innebär det att du får den klippta versionen av inspelningen på torsdagar, reklamfritt i din poddspelare och alldeles egna podd-feed. Du får din unika podd-feed skickad till dig när du registrerar dig som abonnent på Patreon. Du får också unikt innehåll i vårt forum Bubblan och mer av oss!

Stöd Teknikveckan och Bubblan, bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons, medlemmar och följare. Utan er vore inget möjligt.