Podcast: Teknikhösten är här likt amerikanska flygvapnet

Från sajten:
image

Med resfeber och förväntan inför IFA och kommande Apple Event ansluter Sevis och Thor till ljudtekniker Dennis och tar tillsammans som vanligt upp de stora frågorna.

Snart är det dags för Apple Event och vad kommer vi får se? Blir det något mer än bara en ny iPhone? Vi funderar också på hur bra kameran på iPhone är idag, Fitbit fortsätter att släppa produkter, Game Of Thrones-uppföljaren är äntligen här och är det så att Top Gun bara är en reklamfilm för amerikanska flygvapnet?

SÅ LYSSNAR DU

Teknikveck­an hittar du på Acast, Spo­ti­fy, Apple Pod­cast­er, Google Pod­cast med flera ställen.

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons! Tack för att ni gör vårt arbete möjligt, vi är för evigt tacksamma.
Med Teknikveckan med Macradion+ får du tillgång till allt inom Teknikveckan, Macradion och Bubblan reklamfritt tillsammans med 25% på Lifestylestore.se och mycket annat.

FÖLJ OSS

Vi sänder samtidigt ett extra stort tack till alla våra Patreons! Tack för att ni gör vårt arbete möjligt, vi är för evigt tacksamma.

Bli Patreon nu!

Stort tack!

Med vänliga hälsningar
Peter, Thor, Attefors, Severyd, Larsson och såklart ljudtekniker Dennis Klarin.

Jag vill ge en stor tumme upp för Marcus Larssons nyheter! Gillar hans stil och humor starkt - fortsätt med det och utöka gärna :grinning:

1 gillning

Finns det någon RSS feed till den?

Ja visst är han legendarisk?

1 gillning

Ja visst: Teknikveckan med Macradion

1 gillning

Tack så oerhört mycket! :heart:
Har blivit av med bagage och missat IFA-mässan två dagar i rad så de orden gjorde att allt det blev lite enklare att hantera.
Ska försöka förlänga svepet lite :+1:

1 gillning

@Thor helt rätt ang reklam... det var var pga den filmen jag valde den karriär jag gjorde :slight_smile:

1 gillning